Weekbrief 28 maart

ingevoerd op 28-03-2017

Weekbrief, 28 maart 2017

 

nieuw gevelbord

Afgelopen week is het nieuwe gevelbord geplaatst met de

nieuwe huisstijl van de school. Dit bord, vormgegeven door

SDH Vormgeving uit Stroet bevat het nieuwe logo van de

school. Er is voor gekozen om de oude letters nog even te

laten hangen. Tijdens de geplande renovatie zal de gevel ook

opgeknapt worden en zullen de oude letters verwijderd worden.

 

Sponsors gezocht

Sinds december heeft de school een nieuw logo. Met dit nieuwe logo zouden we ook graag voor het nieuwe schooljaar gaan werken met nieuwe sporttenues en hesjes voor evenementen. We zijn hiervoor op zoek naar sponsors die dit samen met ons willen mogelijk maken. Heeft u interesse naar de mogelijkheden neem dan contact op met de directie, Dennis Burger (06-10489745) of stuur een bericht naar directeur.spoorbuurtschool@sarkon.nl

 

renovatieplannen

Zoals eerder aangegeven in de weekbrief wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de renovatieplannen voor de school. Het tijdpad en de daarbij behorende ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De informatiebrief die voor vorige week was aangekondigd laat nog even op zich wachten, omdat wij volledig willen zijn met informatie. Wij verwachten binnen twee weken wel meer informatie te verstrekken over de actuele stand van zaken, maar ook over de informatiebijeenkomst en de informatievoorziening richting omwonenden en andere betrokkenen. Nog even geduld alstublieft, wij willen graag direct goed verstrekken.

 

kwaliteitsonderzoek (herhaling)

Nog tot en met vrijdag kunt u mee doen met het kwaliteitsonderzoek van de school. O

Om een goed beeld van de school te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk ouders mee doen aan het onderzoek. Het kost ongeveer 10 - 15 minuten van uw tijd. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

voorstelling 8b

Morgen, woensdag 29 maart vindt de voorstelling van groep 8b plaats op het Zonneplein.

 

website

Onze website, www.spoorbuurtschool.nl is nog steeds in ontwikkeling. De structuur van de menu’s is vormgegeven in het spoorthema. Zo is alle informatie over de school te vinden onder het kopje “het station” en vindt u onder “de verbinding” alle informatie over onze samenwerkingspartners. In het nieuwe schooljaar gaan de groepen met een eigen groepspagina werken. Neemt u regelmatig een kijkje op onze website om de laatste ontwikkelingen te zien. 

De directie van de Spoorbuurtschool

 

ESV-Weekbrief_beeldmerk ESV-Weekbrief_beeldmerk