Weekbrief 21 december

ingevoerd op 21-12-2017

Weekbrief,  21 december 2017

22 dec Kerstvakantie (let op: ook de vrijdag al vrij t/m 7 januari)

8 jan      Eerste lesdag van 2018

15 jan   Deze week lessen uit het Nationaal Mediapaspoort

17 jan   Ontruimingsoefening

22 jan   Vanaf deze dag start de Cito toetsperiode Midden schooljaar

Beste ouder(s),

De maand december bereikt op school zijn climax met het vieren van het kerstfeest. Voor het team en ook de kinderen is de periode van Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst een mooie, sfeervolle, maar ook zeer hectische tijd. Met het vieren van het Kerstfeest komt er ook een moment van bezinning en opladen die Kerstvakantie heet. 2017 is voor ons een jaar met vele veranderingen: nieuwe lesmethodes, het invoeren van de Kanjertraining, werken met mobiele computers (Chromebooks) en het afscheid van vaste computers in de school, vele veranderingen in de personele bezetting, een school in aanbouw, intensievere samenwerking met Kappio, invoering van het vijf gelijke dagenmodel, werken aan ouderbetrokkenheid. Zo kan ik het lijstje nog wel verder invullen. Kortom een jaar van veranderingen. Deze veranderingen zullen in 2018 worden voortgezet en we zullen verder bouwen aan de school.

Namens het team wil ik alle leerlingen en iedereen die bij de school betrokken is een goed kerstfeest toewensen en een mooi en voorspoedig 2018!

Kerstvakantie

Morgen begint de Kerstvakantie. Op vrijdag 22 december hebben de kinderen al vakantie. De Kerstvakantie duurt t/m zondag 7 januari. Op maandag 8 januari is de eerste lesdag van 2018.

Bereikbaarheid school tijdens de Kerstvakantie

Vanaf vrijdag 22 december is de school gesloten vanwege de Kerstvakantie. Tijdens de vakantiesluiting kunt u de school bij dringende zaken bereiken via 06-10 48 97 45.

Bijlage buitenschoolse activiteiten

In de bijlage met buitenschoolse activiteiten vindt u deze week informatie over:

Aankondiging kersttafeltennistoernooi

Programma kersthandbaltoernooi