Weekbrief 7 juni

ingevoerd op 07-06-2017

Weekbrief, 7 juni 2017

opbrengst sponsorloop

Twee weken geleden vond tijdens het sportfeest 2017 onze jaarlijkse sponsorloop plaats. Tijdens deze loop hebben de kinderen geld opgehaald voor twee doelen: Stichting Leeuw in Anna Paulowna en de school zelf met als doel om straks te gebruiken voor het herinrichten van het schoolplein en buitenspeelmateriaal er van te kopen.

Ondanks dat nog niet alle kinderen het geld hebben ingeleverd (graag nog even uw aandacht hiervoor indien nodig) kunnen wij bekend maken dat het totaalbedrag van 2017 ongeveer duizend euro hoger ligt dan in 2016. De kinderen hebben bij elkaar het bedrag opgehaald van : € 3867,62

We willen alle kinderen nogmaals bedanken voor hun inzet en de sponsors voor hun donatie. Binnenkort zal het geld symbolisch worden overhandigd aan Stichting Leeuw.

avond-4-daagse

Volgende week vindt de Avond-4-daagse plaats. Voor het in groepsverband lopen kon u zich, zoals eerder gemeld in de weekbrief opgeven voor twee afstanden (zie de weekbrief van 23 mei). De sluitingsdatum om in te schrijven is intussen verstreken. Bij de vijf kilometer (totaal 50 kinderen) en bij de 7,5 kilometer (totaal 25 kinderen) zoeken we nog ouders die meelopen. Om het mogelijk te maken hebben wij voldoende volwassenen nodig die als begeleider mee lopen.  Mocht u dit nog niet hebben aangegeven willen wij u vragen om te melden als u als ouder meeloopt. Dat kan door uw naam door te geven bij de leerkracht van uw kind.

muziek op school: schoolpleinorkest

Afgelopen week was het concert als afsluiting van het project Groot Schoolpleinorkest. Onder de bezielende leiding van Jeroen en Han werd op een vol plein met orkest en veel publiek een indrukwekkend concert gegeven. Na afloop, maar ook de afgelopen dagen zijn hier veel positieve reacties op binnen gekomen. Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Zoals gezegd zullen we als school twee keer per jaar zo’n project organiseren in het kader van ons cultuurbeleid. Het volgende project zal in de periode herfstvakantie – kerstvakantie worden gepland.

renovatie

Vorige week heeft de informatieavond plaatsgevonden over de renovatieplannen. Zoals tijdens de avond is meegedeeld is er op de website een aparte pagina aangemaakt waar u de presentaties van deze avond kunt terugvinden, maar waar u ook gedurende de renovatie het laatste nieuws over dit project terug kunt vinden. De link naar deze pagina is: http://www.spoorbuurtschool.nl/pg-31424-7-113085/pagina/renovatie_en_vorming_brede_buurtschool.html

schoolvoetbal

De meidengroep van groep 5/6 heeft vandaag in Uithoorn gestreden

tijdens de schoolvoetbal district finales. Zij zijn uiteindelijk op de 6e plaats

geëindigd, waar we trots op zijn. Coaches, begeleiding, ouders en iedereen

die deze fantastische ervaring heeft mogelijk gemaakt: Bedankt!