Weekbrief 14 februari

ingevoerd op 14-02-2017

Weekbrief, 14 februari 2017

Carnaval

Aanstaande vrijdag, 17 februari,  vieren wij carnaval op school. Een mooi feest dat we dit jaar, zoals eerder gezegd, in verband met de voorjaarsvakantie vieren op de vrijdag voor de vakantie.

Alle kinderen komen vrijdag verkleed op school om het feest te vieren. Ze verzamelen zich bij de eigen juf/meester op de daarvoor zelf afgesproken plek. Hierna wordt de sleuteloverdracht uitgevoerd aan de raad van elf en barst het feest los.

De groepen 1 t/ 3 hebben een eigen programma. Groep 4 t/m 7 hebben een gezamenlijk georganiseerd programma en groep 8 heeft een carnavalssporttoernooi in de gymzaal. Om 12.15 uur start de voorjaarsvakantie.

Peiling vijf gelijke dagenmodel (tweede herinnering)

Deze week is de laatste week dat er gestemd kan worden over de

Invoering van het vijf gelijke dagenmodel. Heeft u dit nog niet

gedaan, wilt u dit nog doen, maar bent u de brief kwijt, vraag dan een

nieuw exemplaar op bij de leerkracht van uw kind.

Alle oudste leerlingen van ieder gezin hebben een stembrief gehad.

De ingevulde brief kunt u inleveren bij de leerkracht van uw kind.

U kunt stemmen tot en met aanstaande vrijdag.

Bijlage activiteiten

In de bijlage vindt u een overzicht met diverse buitenschoolse of school gerelateerde activiteiten.

Voorjaarsvakantie

Vrijdag aanstaande start de voorjaarsvakantie om 12.15 uur. De vakantie duurt tot en met zondag 26 februari. We verwachten de kinderen maandag 27 februari weer op school. We wensen alle kinderen een fijne vakantie toe.

Oudergesprekken

In de week van 14 en 16 maart zijn er oudergesprekken in het kader van het rapport en de ontwikkeling van uw kind(eren). Vanaf maandag 27 februari kunt u via Digiduif inschrijven op de gesprekken. Hiervoor ontvangt u binnenkort een uitnodiging met instructies. De groepen 8 en 1-2 b wijken enigszins af van de andere groepen. Bij de groepen 8 heeft dit te maken met de adviesgesprekken over het voortgezet onderwijs en bij groep 1-2 b is vanwege omstandigheden één avond afwijkend. De ouders uit deze groepen ontvangen in de uitnodiging de informatie.

nieuws2 nieuws2